Tillbehör till din heminredning

​Här har vi en lista över de produkter vi säljer som tillbehör till våra huvudsakliga produkter (tapeter, posters, tavlor och rullgardiner). Vi säljer normalt inte dessa separat men de går att välja till när man lagt en relevant produkt i varukorgen. Exempel på tillbehör är klämmor till posters och affischer, samt tvättsvampar och penslar till målaren vid sättande av fototapeter och fondväggar.


Tillbehör till fototapeter/fondväggar

Tvättsvamp hos Dinprint.se

Tvättsvamp

Tvättsvamp för bland annat rengöring av vägg eller verktyg. Denna kvalitetssvamp har mycket hög upptagningsförmåga. Med tapetupplösningsmedel och svamp tar du lätt bort gamla tapeter som sitter fast ordentligt i väggen.

29 kr


Brytbladskniv hos Dinprint.se

Brytbladskniv

Liten brytbladskniv av hög kvalitet. Kniven är gedigen, gjord helt metall - ej plast - med svarta gummidetaljer för bättre grepp. Ett 9 mm blad följer med. Automatisk låsning av bladet. En slitstark kniv som fungerar perfekt för arbete i tunna material som tapet, papp och tyg.

49 kr


Färghink 8L hos Dinprint.se

Färghink 8L

Vit färghink i stadig plast med räfflor och hällpip. Passar rollers upp till 18 cm. Går även bra att blanda tapetlim i. Handtaget i metall har en böj för att underlätta upphängning av hinken i krok eller ögla.

59 kr


Rollerset hos Dinprint.se

Rollerset

Rollerset med bygel och tråg samt en Basic maxiroller för medelfina underlag. Produkten är lämplig för interiörmålning av vägg och tak. Passar till Anza förlängningsskaft.

89 kr


Tapetlod hos Dinprint.se

Tapetlod

Tapetlod med snöre, för uppsättning av fototapeter så din fondvägg blir 100% rak och perfekt. Lodet är i tung metall med genomborrning som tillåter snöre/lina med fyra millimeter i diameter. Medföljande nylonsnöre är två meter långt.

99 kr


Tillbehör till posters, planscher & affischer

Klämmor 19mm svart (par) hos Dinprint.se

Klämmor 19mm svart (par)

​Klämmor som traditionellt brukar används för att bunta ihop papper, arbetsordrar, brev och annat, är idag otroligt populära och trendiga att använda som upphängningsanordning för posters och affischer. Vi har klämmor i fyra storlekar. Alla klämmor säljs parvis. Detta är vår minsta affischklämma. 19 mm.

10 kr


Klämmor 32mm svart (par) hos Dinprint.se

Klämmor 32mm svart (par)

​En klämma i mindre mellanstorlek. 32 mm.

18 kr


Klämmor 41mm svart (par) hos Dinprint.se

Klämmor 41mm svart (par)

​En något större planschklämma i mellanstorlek. 41 mm.

24 kr


Klämmor 50mm  svart (par) hos Dinprint.se

Klämmor 50mm svart (par)

Den största av våra svarta pappersklämmor. 50 mm.

32 kr


Klämmor 50mm silver (par) hos Dinprint.se

Klämmor 50mm silver (par)

Silverfärgad posterklämma med hål, 50 mm

28 kr


Klämmor 62mm silver (par) hos Dinprint.se

Klämmor 62mm silver (par)

​Silverfärgad klämma 62 mm.

36 kr


Affischlist set - vit hos Dinprint.se

Affischlist set - vit

En enkel, men elegant, vit plastlist som löper utmed posterns övre och nedre kant. Dessa lister ger postern ett lyxigt utseende och ger den även lite tyngd, så den sitter bättre på väggen. I listen, på planschens baksida, fäster man de små plastöglor som man sedan hänger postern i. Dessa öglor är fullt justerbara och till skillnad från en vanlig ram, passar dessa lister till affischer i alla storlekar.

75 kr


Affischlist set - svart hos Dinprint.se

Affischlist set - svart

Som Plastlist (vit) ovan, men svart till färgen.

75 kr


Affischlist set - transp. hos Dinprint.se

Affischlist set - transp.

Som Plastlist (vit) ovan, men helt transparent. så postern syns genom plasten.

75 kr


Affischlist (metall) hos Dinprint.se

Affischlist (metall)

Gedigna metallister i borstad aluminium, som säljes i par med krokar. Längden på listen blir passande till affischen/postern.

395 kr