Sofias Änglar

När vi blev tillfrågade om vi ville vara med och producera inredningsdetaljer till TV-serien Sofias Änglar på Kanal 5 var svaret ett självklart, rungande JA!

Vad är Sofias Änglar?

Johnnie, Mattias och Sofia hjälper familjer som hamnat i svåra situationer i livet. Med sina olika kunskaper hjälpte de till med praktikaliteter som gör livet lite enklare.

Säsong 5, Avsnitt 1

Ikväll är äntligen änglarna tillbaka! Sofia, Johnnie & Mattias ger sig ut på vägarna för att hjälpa familjen Mathiasson/Everholt som pga sorgen efter äldste sonen Marcus, inte orkar ta tag i problemen med huset där flera av familjemedlemmarna sover i hälsofarliga rum.

Vi på Dinprint.se har tillverkat de inramade posters/affischer samt canvastavlor och tygbilder i aluminium ram som kan ses i avsnittet. De tre inramade affischerna som satt i ena dotterns rum var av konstnären Katarzyna Bruniewska och du hittar dem här. Tygbilden i aluminiumram med motivet Beautiflower hittar ni här. Ni uppmärksammade kanske också den stora tygbilden som fanns i familjens tvättstuga? Det motivet finner ni här.

Sofias Änglar Dinprint Posters
Dinprint posters och tygbilder i Sofias Änglar

Säsong 5, Avsnitt 3

I värmländska Kil bor Maria med sina tre barn. Lova, 9, är född med en grav CP-skada och Maria har den största delen av vårdnaden efter en separation. För Lovas skull köpte Maria en enplansvilla, men den är nedgången och det finns mängder av problem.

Vi producerade en vackert färgglad mönstertapet till Lovas rum. Som pricken över i:et så gjorde vi även en matchande rullgardin till hennes fönster. Motivet som användes till tapeten och rullgardinen hittar ni här.

Dinprint mönstertapet och rullgardin i Sofias Änglar
Dinprint mönstertapet och rullgardin i Sofias Änglar

Säsong 5, Avsnitt 4

Tolvårige Isaacs hjärta stannade plötsligt förra året. Han räddades men han behöver en hjärttransplantation. Men väntan är lång och familjen är utom sig av oro. Huset är inte anpassat efter Isaacs behov och resurserna för att renovera finns inte.

Vi producerade canvastavlor och tygbilder i ram till familjen. Motiven som användes i avsnittet hittar ni här, här, här, här, här, här och slutligen här.

Dinprint producerade canvastavlor och tygbilder i ram till Sofias Änglar
Dinprint canvastavlor och tygbilder i Sofias Änglar